Suradnici

Suradnici

Marko Jurakić

Tragajući prije svega za vlastitim putem  promjena i unapređivanja kvalitete života, svoj životni i radni vijek posvetio je izučavanju i unapređenju odnosa među ljudima.  Pored redovnog učenja i usavršavanja na polju društvenih znanosti prolazio je mnoge edukacije za poboljšanje kvalitete života, na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Svoja učenja i iskustva stečena na polju holističkog pristupa životu dijeli sa polaznicima kao predavač i kao terapeut u više zemalja. Svoju doktorsku disertaciju posvećuje razvoju holizma i podršci otvaranja novih puteva u poslovnom i  obiteljskom životu.

Lidija Ljubičić

Put glazbe je njezin put, a flauta njen instrument.

Započela je svirati flautu u dvanaestoj godini uz prof. Nevenku Preiss. Njezin “spoj” sa flautom ju je odveo na Muzičku akademiju u Zagrebu na kojoj je diplomirala u klasi prof. Vesne Košir i magistrirala u klasi doc. Renate Penezić.

Lidija aktivno koncertira i surađuje sa brojnim glazbenicima, a kao solistica nastupala je uz Zagrebačku filharmoniju te nekoliko puta uz Zagrebačke soliste. Uz brojne nagrade na državnim natjecanjima, Lidija je dobitnica Nagrade «Darko Lukić» na 36. tribini mladih glazbenih umjetnika, Rektorove Nagrade i Nagrade Grada Samobora za najbolju izvedbu skladbe hrvatskog skladatelja na 29. Samoborskim glazbenim jesenima.

Svoju zaljubljenost u flautu i glazbu uspješno prenosi na svoje učenike koje podučava, koji su također dobitnici brojnih nagrada među kojima su i dva Oscara znanja.

Pored obrazovanja na Muzičkoj akademiji, Lidija je završila i studij predškolskog odgoja te je pohađala dvije godine studija Waldorfske pedagogije.

Glavna vodilja u njezinom pristupu je prirodnost i autentičnost izričaja koju pokušava zadržat i isprovocirati u svakom, te time probuditi veselje.

Tatjana Jelaković

“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu” Mahatma Gandhi

Vođena Gandhijevom izrekom nastoji živjeti svjestan život, raditi na sebi I na odnosima sa ljudima oko sebe. Voli prirodu, duge šetnje, planinarenje, jahanje, putovanja, yogu, meditaciju, čitanje… Majka je osmogodišnjeg dječaka. Inače po struci diplomirani ekonomist sa desetogodišnjim iskustvom u prodaji I marketingu. Svoje znanje I iskustvo rado koristi za promicanje vrijednosti koje čine svijet boljim mjestom za sve ljude.

Petra Grabušić

Petra Grabušić, diplomirani ekonomist. Dodatno se obrazovala u području HR menadžmenta na poslovnoj akademiji u Zagrebu. Stekla je pedagoško-psihološku i andragošku izobrazbu. Educira se i usavršava u području HR management-a i leadership-a i na međunarodnoj razini. Certificirala se kao SDI  facilitator. Predavač  je iz područja upravljanja ljudskim potencijalima te leadership-a i management-a na nekoliko poslovnih škola. Devet godina radila je kao voditeljica ljudskih resursa u proizvodnoj tvrtci Valoviti papir Dunapack, potom kao regionalna voditeljica ljudskih resursa KIA Motors Adria Group-e, a danas je voditeljica HR odjela Fortuna grupe. Ujedno je i vlasnica tvrtke za poslovno savjetovanje.

Diana-Svjetlana Lendvaj
Još od srednje pedagoške škole u svijetu je odgoja i obrazovanja u kojem je provela i najveći dio radnog vijeka. Najbolje rezultate je postizala u slobodnijim oblicima rada s djecom u sklopu Robotičko-informatičkog kluba u Popovači, čiji su članovi redovito među najuspješnijim sudionicima županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja u području robotike, informatike, automatike i inovacija. Posebno valja istaknuti njezino vođenje hrvatske osnovnoškolske reprezentacije na svjetskom prvenstvu u robotici, kategorija Cospace Rescue 2016te, koja se vratila sa zlatnom medaljom osvojenom u superfinalu protiv srednjoškolaca iz Singapura.
Hrvoje Hudoletnjak

Diplomu s područja hotelskog managementa upotpunjuje praktičnim iskustvom tijekom 14 godina rada u nekoliko hotelskih kuća, najviše na poslovima prodaje i marketinga. Dobitnik je nekoliko nagrada unutar struke među kojima i priznanje od HTZ-a i Ministarstva turizma RH za djelatnika godine u kategoriji djelatnik prodaje i marketinga u turizmu 2011. godine. Nakon završenog pedagoško-psihološkog usavršavanja radi povremeno kao predavač marketinga i prodaje te na taj način prenosi svoje iskustvo. Afinitet prema edukaciji dolazi u potpunosti do izražaja aktivnim djelovanjem u ustanovi za obrazovanje odraslih Holistika centar cjeloživotnog učenja.