Strukovna zanimanja – Krenite na Put do Stručne Izvrsnosti!

Dobrodošli na odjel Strukovnih zanimanja Vimal Veleučilišta, gdje praktične vještine susreću visoke standarde profesionalnosti! Naši programi su osmišljeni kako bi vas opremili znanjem i iskustvom potrebnim za uspješnu karijeru u različitim strukovnim područjima. Pridružite nam se i postanite stručnjak u svom izabranom zanimanju!

Hotelijersko turistički djelatnik

Voditelj poslovanja odjela hrane i pića

Hotelijersko turistički djelatnik

Postanite Profesionalac u Ugostiteljstvu i Turizmu! Naš program za hotelijersko turističke djelatnike pruža vam sveobuhvatno obrazovanje u upravljanju hotelima, vođenju turističkih aranžmana i pružanju vrhunske usluge gostima. Naučite kako zadovoljiti potrebe turista i kako upravljati ugostiteljskim objektima s najvišim standardima kvalitete. Pripremite se za dinamičnu i uzbudljivu karijeru u turizmu i ugostiteljstvu!

Voditelj poslovanja odjela hrane i pića

Postanite Vrhunski Voditelj Odjela Hrane i Pića! Naučite kako efikasno upravljati odjelom hrane i pića, osigurati visok standard usluge i zadovoljstvo gostiju. Naši stručnjaci će vas voditi kroz najnovije metode i alate koji će vam pomoći u optimizaciji operacija i povećanju profitabilnosti. Pripremite se za karijeru u kojoj ćete biti ključni za uspjeh vašeg ugostiteljskog objekta.

Pridružite nam se na Vimal Veleučilištu i započnite svoju profesionalnu avanturu u strukovnim zanimanjima. Prijavite se danas i osigurajte svoju budućnost s kvalitetnim obrazovanjem i praktičnim iskustvom!