Informatika – Pripremite se za Digitalnu Budućnost!

Dobrodošli na stranice Informatike Vimal Veleučilišta! Naš cilj je pružiti polaznicima sveobuhvatno obrazovanje u različitim područjima informatičkih znanosti. Bilo da vas zanima web dizajn, društvene mreže ili informatička pismenost, naši programi su dizajnirani da vam pomognu razviti vještine potrebne za uspjeh u današnjem digitalnom svijetu.

Web dizajner

Društvene mreže

Informatička pismenost

Web dizajner

Web dizajn je umjetnost kreiranja vizualno privlačnih i funkcionalnih web stranica. Na našem programu za web dizajn naučit ćete kako koristiti alate kao što su HTML, CSS i JavaScript za izradu responzivnih web stranica koje pružaju izvrsno korisničko iskustvo. Fokusiramo se na moderne dizajnerske prakse, UX/UI principe i integraciju s backend tehnologijama kako biste postali svestrani web dizajner.

Html,,Html5,,Source,Code,,Code,,Code,Html,,Title,,Programming,Language,
5f9c9d7b740569d1a4ca3800
Real Java Script Code Developing Screen. Programing Workflow Abs

Društvene mreže

U današnjem povezanom svijetu, upravljanje društvenim mrežama je ključna vještina. Naš program društvenih mreža obuhvaća strategije za kreiranje sadržaja, upravljanje online zajednicama i analitiku društvenih mreža. Naučit ćete kako koristiti platforme poput Facebooka, Instagrama, Twittera i LinkedIna za promociju brendova i interakciju s publikom. Pripremite se za karijeru u digitalnom marketingu i komunikacijama.

Informatička pismenost

Informatička pismenost je temelj za svakoga tko želi uspjeti u suvremenom društvu. Naš program informatičke pismenosti obuhvaća osnovne vještine korištenja računala, kao što su rad s operativnim sustavima, osnovni softverski alati i sigurnost na internetu. Naučit ćete kako efikasno koristiti tehnologiju u svakodnevnom životu i na radnom mjestu, čime ćete poboljšati svoju produktivnost i sigurnost online.

Nadamo se da ćete pronaći program koji najbolje odgovara vašim interesima i ciljevima. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.