Strukovna zanimanja – Krenite na Put do Stručne Izvrsnosti!

Dobrodošli na odjel Strukovnih zanimanja Vimal Veleučilišta, gdje praktične vještine susreću visoke standarde profesionalnosti! Naši programi su osmišljeni kako bi vas opremili znanjem i iskustvom potrebnim za uspješnu karijeru u različitim strukovnim područjima. Pridružite nam se i postanite stručnjak u svom izabranom zanimanju!

Hotelijersko turistički djelatnik

Konobar

Prodavač

Hotelijersko turistički djelatnik

Postanite Profesionalac u Ugostiteljstvu i Turizmu! Naš program za hotelijersko turističke djelatnike pruža vam sveobuhvatno obrazovanje u upravljanju hotelima, vođenju turističkih aranžmana i pružanju vrhunske usluge gostima. Naučite kako zadovoljiti potrebe turista i kako upravljati ugostiteljskim objektima s najvišim standardima kvalitete. Pripremite se za dinamičnu i uzbudljivu karijeru u turizmu i ugostiteljstvu!

Konobar

Ovladajte Umjetnošću Posluživanja! Naš program za konobare osposobljava vas za rad u najprestižnijim ugostiteljskim objektima. Naučite sve o tehnikama posluživanja, upravljanju narudžbama, pripremi pića i komunikaciji s gostima. Steknite vještine koje će vas izdvojiti kao profesionalca u ugostiteljstvu i osigurajte si mjesto u vrhunskim restoranima i barovima.

Prodavač

Postanite Stručnjak u Maloprodaji! Naš program za prodavače pruža vam potrebne vještine za uspješno upravljanje prodajom i odnosima s kupcima. Naučite kako učinkovito komunicirati s kupcima, upravljati inventarom i koristiti prodajne tehnike koje povećavaju prodaju. Pripremite se za karijeru u maloprodaji koja nudi brojne mogućnosti za napredovanje i profesionalni razvoj.

2722f6bcd13027c06fe9d3b0e6f955cf_L
Pridružite nam se na Vimal Veleučilištu i započnite svoju profesionalnu avanturu u strukovnim zanimanjima. Prijavite se danas i osigurajte svoju budućnost s kvalitetnim obrazovanjem i praktičnim iskustvom!