Suradnici

Suradnici

Marko Jurakić

Tragajući prije svega za vlastitim putem  promjena i unapređivanja kvalitete života, svoj životni i radni vijek posvetio je izučavanju i unapređenju odnosa među ljudima.  Pored redovnog učenja i usavršavanja na polju društvenih znanosti prolazio je mnoge edukacije za poboljšanje kvalitete života, na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Svoja učenja i iskustva stečena na polju holističkog pristupa životu dijeli sa polaznicima kao predavač i kao terapeut u više zemalja. Svoju doktorsku disertaciju posvećuje razvoju holizma i podršci otvaranja novih puteva u poslovnom i  obiteljskom životu.

Lidija Ljubičić

Put glazbe je njezin put, a flauta njen instrument.

Započela je svirati flautu u dvanaestoj godini uz prof. Nevenku Preiss. Njezin “spoj” sa flautom ju je odveo na Muzičku akademiju u Zagrebu na kojoj je diplomirala u klasi prof. Vesne Košir i magistrirala u klasi doc. Renate Penezić.

Lidija aktivno koncertira i surađuje sa brojnim glazbenicima, a kao solistica nastupala je uz Zagrebačku filharmoniju te nekoliko puta uz Zagrebačke soliste. Uz brojne nagrade na državnim natjecanjima, Lidija je dobitnica Nagrade «Darko Lukić» na 36. tribini mladih glazbenih umjetnika, Rektorove Nagrade i Nagrade Grada Samobora za najbolju izvedbu skladbe hrvatskog skladatelja na 29. Samoborskim glazbenim jesenima.

Svoju zaljubljenost u flautu i glazbu uspješno prenosi na svoje učenike koje podučava, koji su također dobitnici brojnih nagrada među kojima su i dva Oscara znanja.

Pored obrazovanja na Muzičkoj akademiji, Lidija je završila i studij predškolskog odgoja te je pohađala dvije godine studija Waldorfske pedagogije.

Glavna vodilja u njezinom pristupu je prirodnost i autentičnost izričaja koju pokušava zadržat i isprovocirati u svakom, te time probuditi veselje.

Tatjana Jelaković

“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu” Mahatma Gandhi

Vođena Gandhijevom izrekom nastoji živjeti svjestan život, raditi na sebi I na odnosima sa ljudima oko sebe. Voli prirodu, duge šetnje, planinarenje, jahanje, putovanja, yogu, meditaciju, čitanje… Majka je osmogodišnjeg dječaka. Inače po struci diplomirani ekonomist sa desetogodišnjim iskustvom u prodaji I marketingu. Svoje znanje I iskustvo rado koristi za promicanje vrijednosti koje čine svijet boljim mjestom za sve ljude.

Marija Matić

Uvijek vedra i nasmijana, Marija se najbolje osjeća u kuhinji. Svoju strast za kuhanjem zdrave, makrobiotičke i sirove hrane rado prenosi drugima a njene radionice prožete su jednom posebnom vibracijom utkanom u svaki obrok. Bavi se i zvukoterapijom (gongovi i tibetanske zdjele) te je majstorica reikija. Tehnike i načine kako da se osjeća bolje, fizički, psihički i duhovno, počela je istraživati zbog zdravstvenih razloga još sa devetnaest godina. U Firenci je diplomirala psihologiju, specijalizirala psihoterapiju u Bologni (po C.G. Jungu), pet godina je radila kao psiholog psihoterapeut a stečena znanja koristi svakodnevno u svom životu i holističkoj praksi. Majka je četvero prekrasne plavokose djece u dobi od tri do devet godina.

Diana-Svjetlana Lendvaj
Još od srednje pedagoške škole u svijetu je odgoja i obrazovanja u kojem je provela i najveći dio radnog vijeka. Najbolje rezultate je postizala u slobodnijim oblicima rada s djecom u sklopu Robotičko-informatičkog kluba u Popovači, čiji su članovi redovito među najuspješnijim sudionicima županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja u području robotike, informatike, automatike i inovacija. Posebno valja istaknuti njezino vođenje hrvatske osnovnoškolske reprezentacije na svjetskom prvenstvu u robotici, kategorija Cospace Rescue 2016te, koja se vratila sa zlatnom medaljom osvojenom u superfinalu protiv srednjoškolaca iz Singapura.