Suradnici

Suradnici

Marko Jurakić

Tragajući prije svega za vlastitim putem  promjena i unapređivanja kvalitete života, svoj životni i radni vijek posvetio je izučavanju i unapređenju odnosa među ljudima.  Pored redovnog učenja i usavršavanja na polju društvenih znanosti prolazio je mnoge edukacije za poboljšanje kvalitete života, na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Svoja učenja i iskustva stečena na polju holističkog pristupa životu dijeli sa polaznicima kao predavač i kao terapeut u više zemalja. Svoju doktorsku disertaciju posvećuje razvoju holizma i podršci otvaranja novih puteva u poslovnom i  obiteljskom životu.

Lidija Ljubičić

Tatjana Jelaković

“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu” Mahatma Gandhi

Vođena Gandhijevom izrekom nastoji živjeti svjestan život, raditi na sebi I na odnosima sa ljudima oko sebe. Voli prirodu, duge šetnje, planinarenje, jahanje, putovanja, yogu, meditaciju, čitanje… Majka je osmogodišnjeg dječaka. Inače po struci diplomirani ekonomist sa desetogodišnjim iskustvom u prodaji I marketingu. Svoje znanje I iskustvo rado koristi za promicanje vrijednosti koje čine svijet boljim mjestom za sve ljude.

Marija Matić

Uvijek vedra i nasmijana, Marija se najbolje osjeća u kuhinji. Svoju strast za kuhanjem zdrave, makrobiotičke i sirove hrane rado prenosi drugima a njene radionice prožete su jednom posebnom vibracijom utkanom u svaki obrok. Bavi se i zvukoterapijom (gongovi i tibetanske zdjele) te je majstorica reikija. Tehnike i načine kako da se osjeća bolje, fizički, psihički i duhovno, počela je istraživati zbog zdravstvenih razloga još sa devetnaest godina. U Firenci je diplomirala psihologiju, specijalizirala psihoterapiju u Bologni (po C.G. Jungu), pet godina je radila kao psiholog psihoterapeut a stečena znanja koristi svakodnevno u svom životu i holističkoj praksi. Majka je četvero prekrasne plavokose djece u dobi od tri do devet godina.

Diana-Svjetlana Lendvaj
Još od srednje pedagoške škole u svijetu je odgoja i obrazovanja u kojem je provela i najveći dio radnog vijeka. Najbolje rezultate je postizala u slobodnijim oblicima rada s djecom u sklopu Robotičko-informatičkog kluba u Popovači, čiji su članovi redovito među najuspješnijim sudionicima županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja u području robotike, informatike, automatike i inovacija. Posebno valja istaknuti njezino vođenje hrvatske osnovnoškolske reprezentacije na svjetskom prvenstvu u robotici, kategorija Cospace Rescue 2016te, koja se vratila sa zlatnom medaljom osvojenom u superfinalu protiv srednjoškolaca iz Singapura.